De Late Night-tafel is van iedereen - RTL LATE NIGHT


Polly Peachum
Polly Peachum

Jenny voelt zich graag superieur.

Vor 18 Minuten
Shareeb Hashmi
Shareeb Hashmi

Dat boeit niemand toch

Vor Stunde
Cas H Eijkoop
Cas H Eijkoop

Ik ben pro zwarte piet maar wat een kut wijf zeg jezus

Vor 16 Stunden
Faun Zero
Faun Zero

HA HA HA DIE ZWARTEPIET AAN TAFEL EN ZIJN VRIENDJES KREGEN BIJNA AAN DE STOK MET EINDHOVEN HADDEN JULLIE MAAR KLAPPEN GEHAD EN WEET JE WAAROM IK ZWARTEPIET ZEG TEGEN HEM OM DAT ZE ER ZELF OM VRAGEN NU VIES KUT VENTJE EN ZIJN VRIENDJES

Vor Tag
JuDo-013
JuDo-013

@iedereen Dit is ook echt een video die je moet zien als je de onkunde en subjectiviteit van een zogenaamde 'journalist' als Twan Huys geanalyseerd en benadrukt wil hebben! http://www.youtube.com/watch?v=ODX7MYssqTY

Vor Tag
B Vogel
B Vogel

Ik ben benieuwd na de discussie van Twan Huys rondom de traditie van het zomercarnaval. Dit kan echt niet meer hoe sommige dames erbij lopen. Er moet denk ik nieuwe kledingvoorschriften komen. Vrouw vriendelijker .

Vor Tag
Dj La Abelo
Dj La Abelo

Please humberto kom terug dit is slecht. RTL late night hoort bij jou. Ik vind dit echt slecht programma aan het woorden.

Vor 2 Tage
HyCo GAteKeeper
HyCo GAteKeeper

Jenny weet dat ze fout zit en durft niet in discussie te gaan omdat ze dan door de mand valt. Dat kinderfeest excuus houd geen stand.

Vor 3 Tage
m v
m v

Blijkt wel weer dat Friesland zich zelf geweldig vind. Zoals altijd. Twan geeft gewoon beide een mogelijkheid om te praten. Alleen maar goed. Ik zeg hiermee niet dat ik voor of tegen zwarte piet ben want ik heb er helemaal niks mee, en het maakt mij niet uit welke kleur die heeft want je liegt gewoon tegen je kinderen over dit feest (terwijl kinderen niet mogen liegen volgens mij 🤗)

Vor 3 Tage
Lucius B
Lucius B

Wat zijn Nederlanders hypocriet als de pest. Altijd maar schreeuwen om meningsvrijheid. (Terwijl het vaak racisme/belediging is.) Maar om in discussie gaan dat willen ze niet. Alsof kinderen doodgaan als zwarte piet door roetveeg piet wordt vervangen. Traditie behouden? laat me niet lachen. Slavernij was ook traditie voor Nederland!!

Vor 3 Tage
san5324
san5324

Wat een fuckin leugenaar zeg....

Vor 3 Tage
Toon en Chevy
Toon en Chevy

Dat iedereen gelijk is aan tafel. Meester Twan Huys staat voor de klas in het basis onderwijs.

Vor 4 Tage
bandida85
bandida85

Jenny is laf!!! Ze durfde bewust niet aan tafel met de tegenstanders omdat ze wist dat ze verbaal niet sterk was.!!!

Vor 4 Tage
Heer Ollie
Heer Ollie

Voor een niet racist vind ik dit wel een hele racistisch actie, niet met hun aan tafel?! Wtf, dom wijf

Vor 5 Tage
Vermaledijd !
Vermaledijd !

Citaat van Jerry uit het Parool: "Witte mensen heb ik nooit onrecht zien bevechten met een glimlach. Waarom verwacht je dat wel van een zwarte man? Ik mocht bij RTL Late Night niet aan tafel, omdat één witte vrouw dat eiste. Als ík daarom had gevraagd, hadden ze gedacht dat ik op mijn hoofd was gevallen.” Ik zie Jerry toch duidelijk aan tafel plaatsnemen, terwijl hij aan het Parool doorgeeft dat hij niet aan tafel mocht.

Vor 6 Tage
Lekker janken
Lekker janken

RIP rtl late night ... je was mooi tot dat Huys kwam. Na prachtige jaren met Humbero, luuk, Marieke en beau is het klaar. we hebben van je genoten, gelachen soms gehuild. maar RTL late night je bent niet meer. Rtl late night *2013 -†2018

Vor 6 Tage
wahid anonimos
wahid anonimos

kortom: moeder: Wil dat mn kinderen veilig kunnen feesten. vader: Wil dat mijn kinderen veilig kunnen leven. hmm...

Vor 6 Tage
gman6862
gman6862

Ik vind dat de Friezen trotser moeten zijn op Doutzen dan deze Jenny. Zwarte piet en sinterklaas in de huidige vorm is niet meer van deze tijd. Sterker nog sinterklaas en zwarte piet zijn al meerdere keren veranderd. Al ben ik het helemaal eens dat de manier hoe sommige anti-zwarte pieten groepen het totaal verkeerd aanpakken. Over 20 jaar kijken we toch terug over hoe onzinnig deze discussie was en raar hoe Nederland zo lang blackface heeft geprobeerd goed te praten😂 De intentie is totaal niet racistisch, maar heb iniedergeval genoeg empathie om te begrijpen hoe het eigenlijk toch racistisch is?

Vor 6 Tage
tyson tysonn
tyson tysonn

,dom wijf ze had moeten opstaan,maar dat durfde ze niet met haar dikke reet

Vor 8 Tage
Karel Kuiter
Karel Kuiter

Jenny super gedaan!! Pracht vrouw ben je!!

Vor 9 Tage
Bizzclub
Bizzclub

Inmiddels is er recht gesproken. Ik vind het een prima uitspraak voor zo'n vergrijp. Wegen blokkeren en anderen in gevaar brengen is te zot voor woorden. Nu maar flink plantsoenen schoffelen.

Vor 9 Tage
Ron uit Zoetermeer
Ron uit Zoetermeer

Aanvulling: Daar waar zwarte Piet niet welkom is laat deze ondernemingen en TV zenders dan ook vallen met de kerst en oud en nieuw geen aandacht meer aangeven of iets kopen.

Vor 10 Tage
Ron uit Zoetermeer
Ron uit Zoetermeer

Wil iedereen het echte Sinterklaas feest met zwarte Pieten weer terug? Als er geen zwarte Pieten bij zijn gewoon niet gaan of niets kopen bij winkels die Piet er niet bij willen hebben. 2 jaar dan is alles weer zoals het was want voor de winkels draait het toch echt om geld. Oja programma's op TV waar Zwarte Piet niet welkom is niet naar kijken dan lopen reclame inkomsten terug en ook dan is alles na 2 jaar weer zoals het was. (voor dit programma werk dat niet het laatste want daar kijkt al niemand meer naar)

Vor 10 Tage
Faun Zero
Faun Zero

Nodig ajax fans uit en achteraf Feyenoord fans kan je de lol op respect voor jenny

Vor 11 Tage
Bizzclub
Bizzclub

Ook de Haagse politie doet Zwarte Piet intern in de ban. Binnen het korps is geen ruimte meer voor stereotype kenmerken zoals een zwarte kroespruik, rode lippen, oorringen en egaal zwart geschminkt gezicht. Dit bevestigt de politie-eenheid Den Haag desgevraagd aan een grote Nederlandse Krant. Goed besluit ! Wederom een stap naar uitbanning van de racistische Zwarte Piet.

Vor 12 Tage
Horulus Dalius
Horulus Dalius

Zoveel haat in Nederland. Darth Sidious zou trots zijn op NL!

Vor 18 Tage
Martijn
Martijn

Tering proggoma

Vor 20 Tage
Stones Jones
Stones Jones

Valse ranzige kop heeft die zure jenny tokkie trut

Vor 22 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Aan je reactie af te lezen zou ik je eerst adviseren jezelf een spiegel voor te houden , voordat je een directrice van een bloeiend bedrijf die ik nog nimmer op een onvertogen woord heb kunnen betrappen een tokkie noemt !! Dat je het niet eens met haar standpunt bent is een compleet ander verhaal

Vor 20 Tage
Danny Vernimmen
Danny Vernimmen

Puur schande

Vor 23 Tage
Peter Dreijerink
Peter Dreijerink

Oh ja, het al weer bijna 5 December, gezellig. Heeft iemand het dossier van de Kerstman ? Of het kindje Jezus? Of Rutte?

Vor 23 Tage
Roy Kroesen
Roy Kroesen

Reden dat IK zelden nog tv kijk en als ik dan al kijk , RTL nagenoeg nooit heb op staan: het begint met 5uur live gevolgd door nieuws dan editie nl, gevolgd door RTL boulevard dan weer nieuws, dan krijg je 2,5uur een soapbreak en wat vermaak en dan gaan we weer verder WAT VOEGT DIT PROGRAMMA DAN NOG TOE? Daarna komt het nieuws weer. Er Zijn teveel l.l eh praatprogramma's op die pokke zender en ze gaan allemaal over het zelfde. Dan gaan ze maar een soort relletje proberen te krijgen voor de kijkcijfers.

Vor 23 Tage
Marieke Rot
Marieke Rot

Vieze linkse troep

Vor 24 Tage
Bizzclub
Bizzclub

http://www.youtube.com/watch?v=PsCRARO76tE De pro pieten hebben geen notitie waar ze over praten. Zwarte Piet is racisme !

Vor 25 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Nou ja als dank voor de zgn discussie krijg je van mij toch een filmpje kado . Je bent de minste ook niet :) http://www.dumpert.nl/mediabase/7552189/9c3e2655/ik_wil_graag_n_mcfight.html

Vor 19 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Dat doe ik altijd , maar een herhaling van zetten heb ik nog niet gezien hoor . De eerste zet moet jij nog maken , en dat slachtoffer standpuntje dat ZP iets is met discriminatie is te lachwekkend voor woorden . Enne joehoe , waar is je uitleg over het compleet mislukken van het anoniem solliciteren bij de gemeentes die het al geprobeerd hebben ?!!!!

Vor 19 Tage
Bizzclub
Bizzclub

+Cees da silva deze zgn discussie wordt een herhaling van zetten. Heb je aangegeven hoe ik in de race zit. Het is prima zo. Geniet van je dag

Vor 19 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Waarom hoor ik je plots niet meer over het anoniem solliciteren ? Of komt dat ook omdat ik niet goed ingelezen ben ?

Vor 19 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Zie je het verschil tussen jou en mij ? Ik plaats netjes linkjes om mijn standpunten te verdedigen dan wel te bekrachtigen , en jij bent hiervoor te lui om dit te doen en zegt zoek het zelf lekker uit . Je bevestigd gewoon wat ik hier steeds probeer aan te dragen ! En nu verwijt je mij niet ingelezen te zijn terwijl ik juist aantoon met desbetreffende landen meer dan ingelezen te zijn , uiteraard past dit jou ook weer niet en haal je uit pure armoede het VOC er maar weer bij compleet voorbijgaand aan het feit dat je ellende vanwege de punten die ik al genoemd heb zelf over je afroept , proest :) Overigens zou ik pas het schuim op mijn mond hebben als je mij op mijn standpunten kon pakken en alles zou kunnen weerleggen . Helaas is je verbaal net zo sterk als alle uitvindingen en geniale scripties van de grote geleerden en zieners uit afrika , je kan ze vast allen opnoemen hehehehe

Vor 19 Tage
M Mulder
M Mulder

Fuck twan wij willen tan terug

Vor 25 Tage
newoaknl
newoaknl

Bizar hoe die Twan Huys dit pushed ... ik ben voor diversiteit, inhoudende dat mensen blijven wonen in hun eigen land, komen we op bezoek en zo blijven culturen en diversiteit behouden en wordt de NL identiteit en cultuur ook bewaard. Wat Twan Huys hier doet is puur destructief en olie op het vuur gooien. Kan niet, mag niet door de beugel.

Vor 25 Tage
Christel Gerardina Hendrika
Christel Gerardina Hendrika

We kunnen pieten in alle huidskleuren doen, maar zo zwart als ze de laatste decennia worden geschminkt, waren zwarte pieten vroeger niet.

Vor 26 Tage
Cees da silva
Cees da silva

En op welke Groen Links school heb je die wijsheid geleerd dan ? http://www.google.nl/search?q=foto+s+zwarte+piet+1980&rlz=1C1AOHY_enNL708NL708&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjbkci12KzeAhUEI1AKHQTvACoQsAR6BAgFEAE&biw=1280&bih=909#imgrc=nX2XtDlBusCISM: 1 poging op google bewijst het tegenovergestelde van wat je zegt !! Is dit nu wat je noemt de linkse waarheid ? Doe mij nog eens een paar dan , ik vind het altijd wel komisch om mensen om hun eigen domheid uit te lachen . Proest :))))

Vor 20 Tage
Guitarlover
Guitarlover

Wij willen Humberto Tan terug

Vor 26 Tage
MOB Fock de chiemies
MOB Fock de chiemies

Deze vrouw is ernstig zwakbegaafd en heeft een spraakgebrek van hier tot Tokyo

Vor 26 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Eeeh , aangezien Jenny in haar eigen TAAL spreekt , wat vind je dan van jerry en zijn accent ?!!!!!!!!!!

Vor 20 Tage
fransien van der putt
fransien van der putt

waarom gaar Jennie voor?

Vor 26 Tage
Erase NL
Erase NL

Twan Huys, beter stop je gewoon. Mensen zo voor het blok zetten, door eventjes de plannen te veranderen. En dit allemaal om je kijkcijfers proberen te redden.. wat een vies mannetje.. Jammer dat ze is blijven zitten, ik had dit zelf nooit geaccepteerd..

Vor 26 Tage
AudemarsontheWrist
AudemarsontheWrist

Waarom neemt ze dan deel aan het programma als ze niet in debat wil gaan? We kennen het hele verhaaltje nu onderhand wel. Mocht Mr Huys expliciet tegen haar hebben gezegd dat ze niet in debat hoefde te gaan, dan is het wel raar dat hij het toch. Maargoed, ben er nu zelf ook wel klaar mee. Voortaan gewoon de schoorsteen piet, knop om en klaar ermee. Compromis waarbij rekening wordt gehouden met beide partijen.

Vor 26 Tage
Marc R.
Marc R.

Wat nou slechte kijkcijfers? Drie keer meer views dan tv-kijkers. Moet je niet onderschatten.

Vor 26 Tage
2011Kafka
2011Kafka

Jenny vs Jerry HAHAAHA!!

Vor 26 Tage
Alpestra
Alpestra

Dit is de doodsteek voor de show

Vor 26 Tage
Elm00
Elm00

ik vind het een rotstreek van Twan Huys om een belofte over iets wat ze had gevraagd te breken,op live tv nota bene geld trouwens ook voor RTL zelf, ik zou blij zijn als ik Humberto tan was. Sowieso een schande dat ze hem ontslaan, terwijl hij echt zijn best doet, en Dan komt RTL met zo'n kneus en die mag wel blijven wat een bullshit

Vor 27 Tage
Lucas
Lucas

RTL en RTL late night vallen echt keihard door de mand, wat een klootzakken zijn dit man!

Vor 27 Tage
A1995 -
A1995 -

Die Jenny is wel heel sexy, zou haar wel meenemen naar huis. Wauw!

Vor 28 Tage
Franka Gerritsen
Franka Gerritsen

http://www.oneworld.nl/achtergrond/niet-welkom-aan-tafel/?fbclid=IwAR3v6umD2aPWOpVt8jaTSmhmhDV3kaCWHob0EUHDQBtkVKlOcwGQPjC57OY

Vor 28 Tage
Felix Koch
Felix Koch

Humberto had dit beter opgelost, hij heeft ook een keer een ruzie tussen Enzo Knol en Stuktv opgelost, dat kon Humberto met charme.

Vor 28 Tage
vis aquarium
vis aquarium

de tafel is voor iedereen, behalve voor Jenny Douwes. Wat zij zegt boeit RTL niet en gaat het ene oor in, het andere uit.

Vor 28 Tage
Scarface Manny
Scarface Manny

Kansloos hoe zij een kinderfeest gebruikt om te kunnen discrimineren.

Vor 28 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Kansloos hoe KOZP een kinderfeest gebruikt vanwege een verdien model en dit land onnodig extra te polariseren .

Vor 20 Tage
lyricsss
lyricsss

Wauw! hij luisterd TOTAAL niet naar wat die vrouw zegt. ik weet niet eens waar deze discussie over gaat maar ik walg wel van deze actie. Gadverdamme

Vor 28 Tage
Louis Logan
Louis Logan

Doei RTL late night, ik was er al lang klaar mee. Stop met dit programma, geen enkele Nederlander wordt hier blij van. Dit is de reden waarom tv niet voor altijd blijft bestaan. Alle jongeren zitten nu op YT, en jullie denken nog steeds dat jullie met je rot programma jongeren kunnen bereiken nadat jullie Humberto verwijdert hebben van jullie programma. Geen woorden voor, stop aub met dit gezeik.

Vor 28 Tage
FunnyVidsz Com
FunnyVidsz Com

3:49 .....whooo can say where the road goess

Vor 28 Tage
Emcee Renée
Emcee Renée

http://www.oneworld.nl/achtergrond/niet-welkom-aan-tafel/

Vor 28 Tage
Tar Ben
Tar Ben

Onbegrijpelijk dat er de doodstraf niet terug wordt ingevoerd voor zulke blonde ZWIJNEN! Wtf denkt die wel dat die is? Criminele wandaden begaan en nog de lef hebben om met zo een arrogante bek daar te zitten. Op de brandstapel ermee, met een zwarte paardenlul door haar slokdarm. En iedereen die voor haar klapt: begieten met naft en aansteken!

Vor 28 Tage
Qrit__91
Qrit__91

Wat een klootzak is die Nuys, boycotten dit kutprogramma.

Vor 28 Tage
Jowie Poet
Jowie Poet

Met voorbedachte rade iemand zo om de tuin leiden.... alleen Mark Rutte is een grotere leugenaar.

Vor 28 Tage
hrubylesnov
hrubylesnov

Wat een vervelende vrouw, die Jenny. Hoeven we die aub nooit meer te zien?

Vor 28 Tage
Pagan Cloak
Pagan Cloak

Nou, dan stapt ze toch op, dat laffe mens?

Vor 28 Tage
Hans Wishbowl
Hans Wishbowl

💿💿💿 #💿💿💿💿 💿💿💿 #💿💿💿💿 *Jezus Christus de Zoon van God, die stierf en opstond uit de dood om te geven ons het eeuwige leven.* *Hij beloofde ook om je lichaam te genezen.* Dit is ware liefde!!! (Just vraag Hem) 💥💥💥💥💥 💥💥💥💥💥

Vor 28 Tage
DYZWheat
DYZWheat

dat smerige lachje van dat wijf links op 4:02 zegt al genoeg. Stel aandacht zoekende kut zwarte

Vor 28 Tage
real talk
real talk

Moet echt kotsen van dit wijf. Burgerlijke kut. En dit hele progamma is sinds humberto weg is gwn fake .Gadverdamme. En hoeveel mede nederlanders daar achter staan belachelijk. Fuck die hele discussie respecteer iedereen gewoon. Wij zijn hier met zn allen. Of je het nou wilt of niet. Fuck de media

Vor 29 Tage
Patrick Van Der Steeg
Patrick Van Der Steeg

Die presentator is geestesziek

Vor 29 Tage
Patrick Van Der Steeg
Patrick Van Der Steeg

Dat programma snel van de buis

Vor 29 Tage
jehh van jehh
jehh van jehh

Kan iemand mij uitleg geven waar iedereen zo boos op is? Wat heeft die Twan fout gedaan?

Vor 29 Tage
Finn Havinga
Finn Havinga

Twan mag de tyfus krijgen

Vor 29 Tage
Altijdnetjesmaarfuckjou
Altijdnetjesmaarfuckjou

Twan ontzettend kansloze lul

Vor 29 Tage
Nena Rits
Nena Rits

Ik wil tog ff mij Mening kwijd Ik vind dat iedereen gelijk is en iedereen mag ook aan die tafel zitten maar om aan tafel te gaan zitten te discussiëren oven feest wat voor kinderen is en wat al honderden jaren bestaand en dat dan af te schaffen vind ik belachelijk

Vor 29 Tage
bar kruk
bar kruk

Wat een vuil vies spelletje is dat van RTL late night! Echt een ploerten streek !! Die twan huys is een ziek mannetje!!! Jenny heeft hier helemaal gelijk in en haar advocaat had toch voor haar moeten opkomen maar hield zijn bek dicht ........

Vor 29 Tage
Âlderwetse Wâldpyk
Âlderwetse Wâldpyk

Had meer aanmoediging van het publiek verwacht voor Jenny... klapt er maar één persoon. Zijn die mensen in het publiek bewust gekozen, of applaudiseren ze wanneer ze mogen applaudiseren van de directie? Wat is er gebeurd met de Nederlandse trots? Voor mij is het duidelijk, Nederland wordt van binnen uitgehold, en de gemiddelde Nederlander (als je dit soort shows mag geloven dan, he) buigt lekker mee, zijn eigen ondergang verdedigend. Interessante tijden.

Vor 29 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Mijn gedachten gang kerel !! En de story over de vlaggen was niks meer of minder dan even een steekje onder water hehehe Woon maar een 6 km van Friesland af en ben er zelfs naar school gegaan in S.veen , als waldpyk jou welbekend vermoedelijk . Ik ben verder al zeker een jaar of 25 op mijn hoede voor dat tuig , en er over lezen( meerdere uren per dag ) is ook al een decenia dagelijkse kost voor mij . Onder het motto : ken je vijand !!!

Vor 18 Tage
Âlderwetse Wâldpyk
Âlderwetse Wâldpyk

+Cees da silva Och ik snap de hele zogenaamde haat niet tussen de provincies. Daar gaat het in mijn ogen al mis. Dat de friese vlag gekopieerd is zal wel, maakt mij niets uit. Wat mij wel uitmaakt is dat sommige Nederlanders eerder voor de immigranten kiezen dan voor hun eigen landgenoten zoals de Friezen. We moeten het van elkaar hebben, want als het puntje bij paaltje komt, zul je meer als provincies aan elkaar hebben dan aan de immigranten. Laat de provincies lekker zoals ze zijn met hun geschiedenis, want dat is hun oorsprong en die moet behouden blijven. Deze geschiedenis moet echter niet weggevaagd worden met de bedreiging van het salafistische landjepik en de uiteindelijke invoering van de sharia. Dan kunnen we onze haat veel productiever die kant op richten in plaats van naar elkaar, wat de bedoeling is van de salafisten. Waarom denk je dat ze zeggen dat ze in Friesland allemaal verraders zijn? Ze zijn listig als de slangen dus wees op je hoede.

Vor 18 Tage
Cees da silva
Cees da silva

Misschien is het interessant dat het gros van het publiek ( zo niet allen ) uit de randstad vandaan komt ! In een kleine discussie met een achterlijke nitwit ( zelfverklaard 3e generatie allochtoon ) genaamd : ''bizzclub'' hierboven , werd ik als Grunn supporter er fijntjes op gewezen dat de meeste landverraders in Friesland hebben gewoond ( uiteraard weet ik dat die iq lozen net de kennis hebben om niet in de keuken te schijten ) , en ben toen daadwerkelijk even op zoek gegaan wat de echte waarheid van die opmerking was . Dat was zeer snel gevonden op een wikipedia pagina over de NSB , en je kunt gerust zijn hoor over je eigen voorouders ! In Friesland woonden juist de minste NSB ers , en uitgerekend in A,dam o.a. de meeste . Uiteraard heb ik die stumper dat even gemeld :) , maar laat dit voor jou ook een verduidelijking zijn waarom er voor Jenny niet geklapt werd !! Verder vind ik het wel geinig om te zien dat jij een Friese vlag in je logo hebt , hoop wel dat je beseft dat dit toch 1 van de zaken van je provincie is waar je niet echt trots op hoeft te zijn ! De vlag is namelijk afkeken en nagebootst van de ommelandenvlag van Grunn die ouder is :)))) http://www.levenderfgoedgroningen.nl/alle-verhalen/ommelander-wapen-en-vlag http://nl.wikipedia.org/wiki/Ommelanden_(Groningen)#/media/File:Flag_Ommelanden.svg

Vor 18 Tage
Communism For All
Communism For All

Wat een huilbaby ben je als je niet eens met mensen met een andere mening wilt praten

Vor 29 Tage
Tom
Tom

Wat een lage lage lage streek!! Echt vies gewoon Twan.

Vor 29 Tage
Gons Baakman
Gons Baakman

Wanhoopsdaad om het programma leven in te blazen.

Vor 29 Tage
Alwi Mohamed Suleiman
Alwi Mohamed Suleiman

Zwarte Piet is good for black people here are four reasons why http://youtu.be/8bval56ojP8

Vor 29 Tage
TheZeeboisme
TheZeeboisme

Wat een smerige racist! Niet met donkere mensen aan tafel willen om te PRATEN. Walgelijk!!!!!!!!!!!!!

Vor 29 Tage
ItzaMe
ItzaMe

Toch was de oude late night 100x leuker om te kijken. Er zijn al genoeg van dit soort politieke kutprogrammas, zoals pauw, jinek, dwdd etc. Los van de kutstreek, wat een slecht programma gewoon. De oude late night had nog gasten die iets te vertellen hadden dat niet over een of ander probleem gaat. Sjonge zeg. Weg deze handal

Vor 29 Tage
hhamedd
hhamedd

Jenny denkt baas te zijn van tafel

Vor 29 Tage
Rappings Nl
Rappings Nl

Kkr rasisteb ln

Vor Monat
Benjamin Orlando
Benjamin Orlando

Die kkr tafel is gewoon van mij, homo!

Vor Monat
nataschaxbts
nataschaxbts

Echt een rotstreek dit! Ga nu al zeker niet meer kijken. De geloofwaardigheid is er nu wel vanaf

Vor Monat
Aat Verlaat
Aat Verlaat

Jaja, als het een blanke was die in het publiek zou zitten en dan aan tafel komen zou iedereen zeggen "ja goed zo iedereen moet wat kunnen zeggen"

Vor Monat
Hildetjeee
Hildetjeee

laat haar uitpraten jezus.

Vor Monat
Wietepietepatat
Wietepietepatat

wordt dit nu weer een dingetje dat die zwarte piet elk jaar terugkomt in discussie? Wanneer gaat het nou eens over dingen die werkelijk haatzaaiend zijn zoals het bankentuig met hun bonusjes en constructies om ons te naaien, elk jaar weer. Dat moest eens elk jaar terugkomen als evaluatie puntje voor een discussie naar mijn idee.

Vor Monat
French Viking
French Viking

Ik vind dit niet kunnen, wat een behoorlijk lage streek, ten eerste je belofte niet nakomen en vervolgens ook nog haar imago nog meer besmeuren door haar zogenaamd op moreel gebied de les te lezen. Waarop je haar ook nog als minderheid met een partijdige gastheer aan tafel laat zitten, ik zal nooit meer naar dit programma kijken, echt misselijkmakend.

Vor Monat
TourdeFrance20131
TourdeFrance20131

Wedden dat alle kinderen van die actie groep kick out zwarte piet gewoon sinterklaas feest vieren! Ze zitten allemaal op school en op school komt zwarte piet pepernoten strooien. Verder vreten ze ook gewoon chocoladeletters en alle andere zoete bende. Dat vinden kinderen lekker! De ouders kunnen er niet omheen. Als ze niet mee mogen doen gaan ze in opstand en verzetten ze zich tegen de regels die hun ouders hun hebben opgedragen. Pepernoten terreur heet dat

Vor Monat
TourdeFrance20131
TourdeFrance20131

Twan Huis bereikt meer kijkcijfers met deze actie dan in zijn programma RTL late night op TV. Hij stuntelt zich er doorheen. Nee dan was Humberto Tan lekker dynamisch en verassend en leuk met goede kwinkslagen. En nog mooier veel meer betrokken met zijn gasten aan tafel. dit gestuntel lijkt nergens op. Het lijkt net een man die vooruit loopt terwijl ie een paar zware zandzakken tilt en niet gestoord wil worden als hij aan het woord is. Gewoon niet prettig om naar te kijken. De man is gewoon veel te netjes Deze actie is gewoon een complete afgang voor Twan Huis die de Jerry Springer show probeert te evenaren. Ga toch naar huis Twan Huis

Vor Monat
Ton Rooster
Ton Rooster

http://youtu.be/gToFFxSZnH4

Vor Monat
The happy club
The happy club

WIJ WILLEN HUMBERTO TERUG!!!!!!!!!

Vor Monat
Marcel de Jonge
Marcel de Jonge

Wat een vuile hufter programma, speelt voor een 2e rechtzaal "omdat zij vinden dat iedereen aan tafel moet". Beide partijen hebben laten blijken dit niet nodig te vinden. Jullie hebben voor beide partijen besloten dat het moest. Dit was niet eens een vraag. Naaierij voor de kijkcijfer. Bloedhonden!!! $$$

Vor Monat
Ulas Yildiz
Ulas Yildiz

Heerlijk voor dr..ruggegraatloos typetje Jenny wilt niet aan tafel met tegenpartij, huilie huilie. Ze is de perfecte representatie van dit jankvolk; in persoon en in het bijzijn van vele onpartijdigen wilt ze toch liever niet in gesprek. Lafbek

Vor Monat
Thijmen van den Berg
Thijmen van den Berg

Die Twan Huys is echt een klootzak

Vor Monat
k0walsk
k0walsk

HEN damnit

Vor Monat
rene vallentgoedt
rene vallentgoedt

Jenny Douwes is een heldin!

Vor Monat
Andy 123
Andy 123

De titel klinkt als communisme propaganda maar oke

Vor Monat
OpenSourceSociety
OpenSourceSociety

De leeuwin. Ik ben perplex. Deze vrouw is mijn held. Als mijn dochters later worden als zij is mijn wil geschied. Vurig maar eloquent komt ze op voor de fysieke veiligheid van haar kinderen en de kinderen van ons allemaal. De leeuwin. Het toonbeeld van onze natie. P.S. ik ben voor een donkerpaarse piet. Opdat we snel een handreiking doen nu het nog elegant kan.

Vor Monat
D'n Brands
D'n Brands

Zwarte piet is welkom :-)

Vor Monat
Albert Spits
Albert Spits

Twan Huys moet opstappen en meteen, dit is gewoon crimineel wat deze hufter doet. Dit is geen journalist, maar een walgelijke vertoning van een achterbakse kwal. Ik zal nooit meer naar hem kijken, want ik weet nu hoe dit heerschap in elkaar zit. Wellicht heeft hij deze methodiek van de NPO meegekregen, maar fatsoen heeft deze man niet en zeer waarschijnlijk nooit gehad.

Vor Monat
Strong Passion
Strong Passion

Misselijkmakend programma , rtl word steeds minder

Vor Monat
Mika Bijl
Mika Bijl

Wrm Humberto werd ontslagen hij deed geen smerige streek voor kijkcijffers

Vor Monat

Nächstes Video